Werkwijze

1. Offerte aanvragen
Bij geboortekaartjes kun je de hele collectie zien. Kies het kaartje wat jullie mooi vinden en vul onderaan de pagina van het kaartje het aanvraagformulier in. Probeer dit zo compleet mogelijk in te vullen, zodat ik meteen overal rekening mee kan houden bij het maken van een offerte. Mocht je nog specifieke wensen hebben of een combinatie van verschillende kaartjes willen, dan kun je dit laten weten bij het aanvraagformulier onder het kopje ‘wensen’.
Ik probeer door de weeks binnen 48 uur terug te reageren.

2. Ontwerpen
Nadat jullie de offerte hebben goedgekeurd, de aanbetaling van €200,00 hebben gedaan en de benodigde informatie hebben doorgestuurd, ga ik aan de slag met het ontwerpen van jullie kaartje. Als ik de eerste versie klaar heb, dan stuur ik deze via de mail naar jullie op. Dit duurt tussen de 2-5 weken, afhankelijk van hoe druk ik het heb met andere opdrachten.
Na de eerste versie kun je nog een aantal correctierondes doen.

3. Digitale proefdruk en enveloppen
Is de digitale proefdruk helemaal goedgekeurd? Dan ga ik de papieren proefdruk bestellen bij de drukker.
Ook ga ik de enveloppen bestellen, zodat ik de proefdruk en de enveloppen tegelijk op kan sturen. Nu kunnen jullie het kaartje al in het echt zien en kijken of jullie het papiersoort ook mooi vinden. De enveloppen kun je in alle rust tijdens je verlof alvast gaan schrijven. Controleer nogmaals een keer goed of alle gegevens juist zijn.

4. Wachten op de baby
Nu is het wachten totdat de baby er is…
Zodra de baby geboren is, kunnen jullie mij een mail sturen met de laatste gegevens.

5. Laatste aanpassingen
Ik verwerk de laatste aanpassingen en stuur nog één laatste keer een digitale preview van het kaartje naar jullie op. Nu is het van belang dat het kaartje goed gecontroleerd wordt op onjuistheden. Als de proefdruk helemaal naar wens is, dan geef je mij per e-mail een akkoord.
Na akkoord per mail  gaan de geboortekaarten in productie.
Zodra ik de geboortekaartjes binnen heb, check ik ze nog één keer en zal ik ze diezelfde dag nog op de post doen.

Sluit Menu