Hoe ga ik te werk?

Hieronder leg ik uit hoe ik te werk ga. Je kunt kiezen uit drie verschillende werkwijzen.

Werkwijze 1 - Bestaand ontwerp

Dit is de goedkoopste en meest gebruikte werkwijze, waarbij je een vast ontwerp kiest uit mijn portfolio. Bij deze werkwijze breng ik enkel kleine wijzigingen aan. Alle prijzen zijn van te voren bepaald en deze zijn terug te vinden op mijn website en in mijn brochure.  

1. Offerte aanvragen
Op mijn website bij geboortekaartjes kun je mijn hele collectie zien. Kies het kaartje dat jullie mooi vinden, en vul onderaan de pagina van dat kaartje het aanvraagformulier in. Probeer dit zo compleet mogelijk in te vullen, zodat ik meteen overal rekening mee kan houden bij het maken van een offerte. Denk bijvoorbeeld aan de uitgerekende datum, het aantal kaartjes, het formaat, een enkel of gevouwen kaartje, extra afwerkingen zoals goudfolie of preeg, etc. Mocht je nog specifieke wensen hebben of een combinatie van verschillende kaartjes willen, dan kan dat natuurlijk ook. Dit kun je laten weten bij het aanvraagformulier onder het kopje ‘wensen’. Ik probeer doordeweeks binnen 48 uur te reageren. Ik raad aan om tussen week 25 en 30 een aanvraag te doen. Dat is vroeg genoeg om een plekje te kunnen garanderen.

2. Ontwerpen
Nadat jullie akkoord zijn met de offerte, stuur ik een aanbetaling van € 200,00. Als deze is voldaan, en jullie mij de benodigde informatie hebben gestuurd, ga ik aan de slag met het ontwerpen van jullie geboortekaartje. Zodra ik het ontwerp klaar heb, stuur ik deze via de mail naar jullie op. Dit duurt tussen de 1-4 weken, afhankelijk van hoe druk ik het heb met andere opdrachten.

3. Digitale proefdruk en enveloppen
Is de digitale proefdruk helemaal naar jullie wens? Dan ga ik de papieren proefdruk bestellen bij de drukker.
Ook zal ik de enveloppen vast bestellen, zodat ik de proefdruk en de enveloppen tegelijk op kan sturen. Nu kunnen jullie het kaartje al in het echt zien en kijken of jullie het papiersoort mooi vinden. De enveloppen kun je in alle rust tijdens je verlof gaan schrijven. 

4. Wachten op de baby
Nu is het wachten totdat de baby er is…
Zodra de baby geboren is, kunnen jullie mij een mail sturen met de geboortegegevens.

5. Laatste aanpassingen
Ik verwerk de laatste aanpassingen en stuur nog één keer het definitieve digitale ontwerp naar jullie op. Nu is het van groot belang dat het kaartje goed gecontroleerd wordt op onjuistheden. Na akkoord kan ik helaas niks meer aanpassen. Als de laatste versie helemaal naar wens is, dan ontvang ik graag per e-mail een akkoord en een bevestiging van het aantal kaartjes. Na akkoord per mail, stuur ik de opdracht naar de drukker, en stel ik de eindfactuur op.
Nadat ik de kaarten naar de drukker heb gestuurd, duurt het 2-6 werkdagen voordat ik de kaartjes binnen heb. Dit is afhankelijk van extra afwerkingen. Goudfolie en preeg duurt bijvoorbeeld iets langer. Zodra ik de geboortekaartjes binnen heb, controleer ik ze nog één keer en zal ik ze diezelfde dag op de post doen. Het is ook mogelijk om ze op te halen, zodat je ze eerder hebt. 

Werkwijze 2 - Gecombineerd ontwerp

Mocht je geïnspireerd zijn door mijn kaartjes en meerdere concepten willen combineren, of ben je benieuwd hoe de kaartjes er in het echt uit zien, en wil je weten hoe de materialen voelen? Dan is het ook mogelijk om een fysieke afspraak bij mij op kantoor te maken, waarbij we samen een nieuw kaartje ontwerpen middels gebruik van de reeds bestaande illustraties. Hiervoor reken ik €75,00 extra. Hiervoor krijg je een uniek ontwerp.

Werkwijze 3 - Custom made ontwerp

Willen jullie dat ik een nieuwe illustratie voor jullie teken of een heel nieuw kaartje ontwerp, dan is dat ook mogelijk. Neem dan contact met mij op, zodat we de mogelijkheden en jullie wensen kunnen bespreken, waarna ik vrijblijvend een offerte maak. 

Mocht je na het lezen van mijn werkwijze nog vragen hebben, laat het dan gerust weten. Je kunt een mail sturen naar info@maudterbeek.nl

Maud Isabella Design
Maud ter Beek
info@maudterbeek.nl
06 – 208 799 54
KvK nummer 71334440

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag
9.00 – 18.00 uur

Mocht je mij telefonisch niet kunnen bereiken en buiten werktijden om, dan kun je mailen naar info@maudterbeek.nl

© 2021 Alle rechten voorbehouden  |  Maud Isabella Design
Algemene Voorwaarden  |  Privacyverlaring