Hoe ga ik te werk?

Hieronder leg ik uit hoe ik te werk ga. Je kunt kiezen uit drie verschillende werkwijzen.

Werkwijze 1 - Bestaand ontwerp

Dit is de goedkoopste en meest gebruikte werkwijze, waarbij je een vast ontwerp kiest uit mijn portfolio. Bij deze werkwijze breng ik enkel kleine wijzigingen aan. Alle prijzen zijn van te voren bepaald en deze zijn terug te vinden op mijn website en in mijn brochure.  

1. Offerte aanvragen
Op mijn website bij geboortekaartjes kun je mijn hele collectie zien. Kies het kaartje dat jullie mooi vinden, en vul onderaan de pagina van dat kaartje het aanvraagformulier in voor een offerte op maat. Probeer dit zo compleet mogelijk in te vullen, zodat ik meteen overal rekening mee kan houden bij het maken van een offerte. Denk bijvoorbeeld aan de uitgerekende datum, het aantal kaartjes, het formaat, een enkel of gevouwen kaartje, extra afwerkingen zoals goudfolie of preeg, etc. Mocht je nog specifieke wensen hebben of een combinatie van verschillende kaartjes willen, dan kan dat natuurlijk ook. Dit kun je allemaal laten weten in het aanvraagformulier onder het kopje ‘wensen’. Ik probeer doordeweeks binnen 48 uur te reageren. Ik raad aan om tussen week 25 en 30 van de zwangerschap een aanvraag te doen. Dan heb je de meeste garantie dat ik nog een plekje heb, en dan hebben we genoeg tijd om een kaartje te ontwerp en een proefdruk te laten maken.

2. Ontwerpen
Nadat jullie akkoord zijn met de offerte, stuur ik een aanbetaling van € 200,00. Als deze is voldaan, en jullie mij de benodigde informatie hebben gestuurd, ga ik aan de slag met het ontwerpen van jullie geboortekaartje. Zodra ik het ontwerp klaar heb, stuur ik deze via de mail naar jullie op. Dit duurt tussen de 1-4 weken, afhankelijk van hoe druk ik het heb met andere opdrachten.

3. Digitale proefdruk en enveloppen
Is de digitale proefdruk helemaal naar jullie wens? Dan ga ik de papieren proefdruk bestellen bij de drukker.
Hebben jullie al een keuze kunnen maken voor de enveloppen? Dan zal ik de enveloppen ook vast bestellen, zodat ik de proefdruk en de enveloppen tegelijk op kan sturen. Nu kunnen jullie het kaartje al in het echt zien en kijken of jullie het papiersoort mooi vinden. De enveloppen kun je in alle rust tijdens je verlof gaan schrijven. 

4. Wachten op de baby
Spannend! Nu is het wachten totdat de baby er is…
Zodra de baby geboren is, kunnen jullie mij een mail sturen met de geboortegegevens.

5. Laatste aanpassingen
Ik verwerk de laatste aanpassingen en stuur nog één keer het definitieve digitale ontwerp naar jullie op. Nu is het van groot belang dat het kaartje goed gecontroleerd wordt op onjuistheden. Na akkoord kan ik helaas niks meer aanpassen. Als de laatste versie helemaal naar wens is, dan ontvang ik graag per e-mail een akkoord en een bevestiging van het aantal kaartjes. Na akkoord per mail, stuur ik de opdracht naar de drukker. Ook dan zul je de eindfactuur ontvangen.
Nadat ik de kaarten naar de drukker heb gestuurd, duurt het 2-6 werkdagen voordat ik de kaartjes binnen heb. Dit is afhankelijk van extra afwerkingen. Goudfolie en preeg duurt bijvoorbeeld iets langer. Het is ook mogelijk om de kaarten met spoed te bestellen. Zodra ik de geboortekaartjes binnen heb, controleer ik ze nog één keer en zal ik ze diezelfde dag op de post doen. Het is ook mogelijk om ze op te halen, zodat je ze eerder hebt.

 

Werkwijze 2 - Gecombineerd ontwerp

Mocht je geïnspireerd zijn door mijn kaartjes en meerdere ontwerpen willen combineren, of ben je benieuwd hoe de kaartjes er in het echt uit zien, en wil je weten hoe de materialen voelen? Dan is het ook mogelijk om een fysieke afspraak bij mij op kantoor te maken, waarbij we samen een nieuw kaartje ontwerpen middels gebruik van reeds bestaande illustraties. Hiervoor reken ik €100,00 extra en krijg je een uniek ontwerp. 

Werkwijze 3 - Custom made ontwerp

Willen jullie dat ik een geheel nieuw ontwerp voor jullie maak, of bijvoorbeeld een nieuwe illustratie, dan is dat ook mogelijk. Neem dan contact met mij op, zodat we de mogelijkheden en jullie wensen kunnen bespreken, waarna ik vrijblijvend een offerte maak.  

Mocht je na het lezen van mijn werkwijze toch nog vragen hebben, laat het dan gerust weten. Je kunt een mail sturen naar info@maudterbeek.nl 

Maud Isabella Design
Maud ter Beek
info@maudterbeek.nl
06 – 208 799 54
KvK nummer 71334440

Telefonisch bereikbaar
Maandag t/m vrijdag
10.00 – 18.00 uur

Mocht je mij telefonisch niet kunnen bereiken, en buiten werktijden om, dan kun je mailen naar info@maudterbeek.nl

© 2022 Alle rechten voorbehouden  |  Maud Isabella Design
Algemene Voorwaarden  |  Privacyverlaring