Testimonials

"Maud denkt mee en reageert snel om een echt eigen en origineel kaartje te maken."
Timo Veth
Geboortekaartje
5/5
“We zijn zo ontzettend blij met het ontwerp van het geboortekaartje van onze zoon. Maud is heel prettig in het contact en communiceert heel duidelijk. Ze luistert goed naar je wensen en denkt ook mee om het mooiste resultaat te behalen. De kwaliteit van de kaartjes is prachtig!"
Cynthia Zeldenthuis
Geboortekaartje
5/5
Maud heeft voor de geboorte van onze dochter Cato een prachtig geboortekaartje gemaakt. Zij wist onze wensen snel te vertalen in een heel mooi kaartje. Nogmaals dank Maud!
Elodie de Jong
Geboortekaartje
4/5
Heel fijn contact, goede keuze opties en uiteindelijk een super mooi resultaat!
Marjolijn Halk
Geboortekaartje
5/5
Super blij met het geboortekaartje dat Maud voor ons heeft ontworpen. Maud denkt mee met het ontwerp van het kaartje, geeft goed advies en reageert snel. Kortom we zouden haar zeker aanbevelen!
Florine van de Wolfshaar
Geboortekaartje
5/5
Onwijs leuke samenwerking met Maud voor het geboortekaartje van onze zoon. Maud heeft onwijs veel leuke ideeen en neemt je persoonlijke wensen mee om zo tot het perfecte geboortekaartje te komen!
Valerie Kaemingk
Geboortekaartje
5/5
Maud heeft ons geweldig geholpen met het maken van onze geboortekaartjes! Fijne communicatie, leuke ideeën en goede kwaliteit!
Merel Eggink
Geboortekaartje
5/5
Maud heeft ons super geholpen! We hadden een basis idee in gedachten maar Maud heeft er een mooi compleet geheel van gemaakt. Ze heeft ook heel leuk meegedacht om t kaartje passend bij onze eerste twee kaartjes te maken en toch heel eigen! Verder vind ik prijs / kwaliteit ook echt super!!! We hebben geen 4e kind in de planning, maar komen zeker terug voor uitnodigingen of iets anders! Aanrader!!
Linn ten Haaf
Geboortekaartje
5/5
"Heel erg blij met ons mooie geboortekaartje gemaakt door Maud! Julius is ons welpje en dus wilde ik een leeuwenwelp getekend. Ook heel blij met onze keuze voor papier en Maud haar suggestie hierin. De 2 grotere sterren staan symbool voor de opa’s die er niet meer zijn en dit is mooi en subtiel afgebeeld op het kaartje. Superblij met ons idee voor het kaartje en Maud haar uitwerking. Heel fijn om samen te brainstormen en te schakelen met Maud, echt een topper! En ook mega geholpen met alles, ze is echt heel erg behulpzaam. Blij dat we haar gevonden hebben✨😊"
Kimberley Klaver
Geboortekaartje
5/5
“Maud heeft voor ons een prachtig persoonlijk geboortekaartje gemaakt. Ze staat voor alle aanwijzingen/wijzigingen open en is ontzettend fijn om mee te werken. Wat zijn we er blij mee & wat hebben we veel complimenten gekregen over het kaartje.”
Chloé Leenheer
Geboortekaartje
5/5
"Maud is erg creatief en heeft goede ideeën. Ook reageerde ze altijd snel als wij een vraag hadden. Ons kaartje is door Maud in hoge kwaliteit ontworpen en geleverd en heeft ons vele leuke reacties opgeleverd. Twijfel dus niet! Maud is een topper!"
Herjan en Laura Pullen
Geboortekaartje
5/5
"Superfijne ervaring gehad met Maud Isabella Design! Zeer professioneel, denkt mee en luistert heel goed naar de wensen van de klant. Zou haar aanraden aan iedereen die op zoek is naar persoonlijk, creatief en eigentijdse ontwerpen voor geboorte, huwelijk en andere aankondigingen in print.
"
Florentine van Everdingen
Geboortekaartje
5/5
"Erg prettige ervaring gehad met Maud! Zij is zeer professioneel, denkt goed mee en luistert naar je wensen en weet deze goed te vertalen. Zij heeft voor ons een pantertje getekend en deze paste perfect bij ons geboortekaartje. Al veel complimenten ontvangen dus ook anderen waren erg enthousiast. Wij raden Maud zeker aan!"
Emeline Raijmakers
Geboortekaartje
5/5
“Maud heeft het geboortekaartje van ons zoontje gemaakt. Het is prachtig geworden! Ik heb haar geduld erg gewaardeerd. Door mijn wisselende wensen hebben we meerdere kaartjes gemaakt, waardoor ik uiteindelijk kon kiezen tussen de verschillende ontwerpen. Maud denkt graag met je mee. Ik raad haar zeker aan!”
Fleur Paulides
Geboortekaartje
5/5
"Maud heeft het geboortekaartje voor onze zoon gemaakt. De communicatie verliep heel erg fijn en Maud biedt goede service! Ze heeft een hele fijne werkwijze en we zijn heel erg blij met het eindresultaat! "
Candy-rae en Daley Blind
Geboortekaartje
5/5
"Fijn persoonlijk contact om tot een mooi ontwerp te komen!"
Mylène Bon
Geboortekaartje
5/5
"We zijn superblij met het geboortekaartje dat Maud voor ons heeft ontworpen. Ze is flexibel in aanpassen van het ontwerp en communicatie verliep heel soepel!"
Sayori van Leeuwen
Geboortekaartje
5/5
"Super fijne communicatie, snel schakelen en een super mooie style! Denkt goed mee."
Jordi Kruisweg
Geboortekaartje
5/5
"Wij zijn super blij met Maud! Zowel met haar werkwijze, als met het uiteindelijke resultaat van het geboortekaartje van onze zoon. Haar manier van werken is erg prettig; informeel, flexibel, snel en daarnaast is Maud pro-actief. Qua ontwerp is het helemaal wat we voor ogen hadden, en nog een beetje mooier. Zeker een aanrader wat ons betreft!"
Carlien van Putten
Geboortekaartje
5/5
"Maud is a lovely graphic designer. she was very flexible about our needs and feedback. She designed our great birth card for our first child and it was a pleasure to work with her 🙂 "
Renée van der Schoot
Geboortekaartje
5/5
“Ontzettend blij zijn wij met onze trouwuitnodiging en trouwlogo!  Maud heeft ons heel goed geholpen om de uitnodiging te maken voor ons huwelijk, traditioneel feestelijk maar toch ook op een manier dat de uitnodiging dichtbij ons en persoonlijk blijft. Ze heeft een prettige manier van communiceren en heeft goed meegedacht met de mogelijkheden die er zijn en verschillende ontwerpen gemaakt. Efficiënt en ook leuk dat we soms samen hebben gezeten om kleine aanpassingen te maken en tot een prachtig eindresultaat te komen. We wensen jou en je bedrijf dan ook veel succes maar dat komt met jouw ervaring en creativiteit zeker goed!” Liefs Bas en Anne
Anne en Bas Ansberg
Trouwstationery
5/5
"Vanaf onze eerste kennismaking met Maud waren wij er meteen van overtuigd dat zij ons geboortekaartje moest ontwerpen en waren wij tevens onder de indruk van haar professionele instelling. Zo sprankelend en zo creatief, zoveel variatie; het was haast moeilijk voor ons om te kiezen! Maar Maud neemt echt de tijd voor je en komt met te gekke ideeën, geheel op basis van jouw wensen en behoeften. Maud biedt product op maat; ze ontwerpt speciaal voor jou iets heel specifieks en persoonlijks. Van een prachtige eigen tekening, een kaartje, tot een sticker of een envelop; niets is haar te gek! Toen onze zoon veel eerder werd geboren dan gedacht, ging ze daar ook uiterst professioneel en zo lief en persoonlijk mee om; meteen ging Maud aan de slag om het geboortekaartje en alle andere bijbehorende zaken voor ons te regelen, zodat wij deze alsnog veel eerder dan in de planning stond konden versturen. Maud Isabella Design is een echte aanrader voor iedereen, wat een jong talent!"
Stefan Lapré en Fanny Timmerman
Geboortekaartje
5/5
“Maud heeft voor mijn bedrijf een huisstijl gecreëerd en dit is prachtig geworden. Met een pallet aan kleuren is alles bij elkaar gaan passen en één geheel geworden. Zo heeft ze mij geholpen om al mijn social media bij elkaar te brengen waardoor mijn bedrijf nog professioneler overkomt naar mijn doelgroep. Mijn visitekaartje, flyers, briefpapier, stickers zijn allemaal door Maud gemaakt. Elke keer als ze weer met nieuwe ideeën komt, dan ben ik weer helemaal blij en zie ik mijn bedrijf stapje voor stapje groeien. Ook door deze verbeteringen. Maud is erg geduldig en dat maakt haar een hele goede designer. Dus als jullie het mij vragen, neem zeker contact op met haar!!”
Yara Brouwer
Huisstijl
5/5
"Maud heeft het logo van ons bedrijf ontwerpen en we zijn erg blij met het resultaat. Maud is zeer creatief en communiceert prettig en duidelijk. Zeker een aanrader!”
Truus en Hidde Heddema
Huisstijl
5/5